Hyller

Climadiff har mange forskjellige hyller å velge mellom, og kjøper du ekstra skinner, kan du enkelt gjøre en hylle uttrekkbar – perfekt for alle som liker å ha mange hyller i vinlagringsskapet. Hvis du investerer i et skap med glassdør, har Climadiff presentasjonshyller, slik at du kan eksponere dine fineste vinflasker. Alle hyller er laget i helt vedlikeholdsfritt tre, men Climadiff har også metallhyller med trefront spesielt tilpasset for Bordeaux- og/eller Burgundy-flasker.

kategori-climadiff-hylla-collectorClimadiff Collector
Finnes i to varianter, Climadiff Collector 1/62 og Climadiff Collector 1/70. Collector er en patentert og eksklusiv hylle fra Climadiff med vendbar funksjon.
Les mer om dette produktet her

 

 

 

 

 

kategori-climadiff-hylla-premium

Climadiff Premium
Finnes i to varianter, Climadiff Premium 1/62 og Climadiff Premium 1/70. Climadiff Premium er den klassiske hyllen produsert i tre med plass til 13 vinflasker.
Les mer om dette produktet her

 

 

 

 

kategori-climadiff-hylla-classique-black

Climadiff Classique 2/62
Climadiffs klassiker, en robust hylle laget i metall med trefront.
Les mer om dette produktet her

 

 

 

 

 

kategori-climadiff-hylla-modulpelliClimadiff Modulpelli
Justerbare hyller laget utelukkende i tre. Denne hyllen er for deg som ønsker å lagre flasker i forskjellige størrelser og former.
Les mer om dette produktet her

 

 

 

 

 

kategori-avintage-diva-hylla-presentationshyllaiDIVA Presentasjonsett
Finnes i to varianter, DIVA presentasjonssett tre 1/62 og DIVA Presentasjonssett tre 1/70. Denne hyllen er montert på en eksisterende hylle og passer alle DIVA vinlagringsskap og multifunksjonslagringsskap.
Les mer om dette produktet her

 

 

 

 

 

kategori-climadiff-hylla-rals-v3Skinne V3
Kjøp skinner til hyller for å gjøre dem uttrekkbare.
Les mer om dette produktet her